WHIEHOEE, Jullie gaan trouwen!
Wat super leuk dat jullie trouwplannen hebben, van harte gefeliciteerd. 

Je bruiloft plannen is nog een hele klus, je wilt natuurlijk alles graag tot in de puntjes geregeld hebben, en van al die mooie bijzondere momenten op jullie dag willen jullie natuurlijk mooie foto`s hebben. Mooie herinneren om later vol liefde op terug te kunnen kijken. 

Ik hou van de details en mooie en emotionele momenten op jullie dag, en zal deze met alle liefde voor jullie vastleggen. Willen jullie graag meer van mij weten? Of zijn jullie benieuwd naar meer werk van mij? Vraag dan mijn leuke trouwbrochure vol informatie aan of stuur mij een berichtje voor een gezellig vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

PRIJZEN 

De prijzen voor bruidsfotografie starten al vanaf €850 voor 6 uur fotografie. Verder heb ik nog andere pakketen waar jullie uit kunnen kiezen. Omdat bruidsfotografie vaak maatwerk is, maak ik graag aan de hand van jullie wensen een vrijblijvende offerte voor jullie. Ook is er meer over mij en mijn werkwijze te vinden in mijn trouwbrochure. 

Willen jullie graag een keer kennis maken of jullie wensen met mij bespreken? Dat is zeker mogelijk, ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten! 

_DSC8000.jpg
_DSC9719.jpg
_DSC9709.jpg
_DSC9686.jpg
_DSC9785.jpg

Albums