567A0911-8.jpg
567A1053-25.jpg

Melanie

Hey jij, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

 

Ik ben Melanie de Weerd en ik ben het gezicht achter de camera van Melanie Fotografie. Ik ben 22 jaar en sinds maart 2018 getrouwd met mijn lieve man. Op de foto`s ben ik zwanger van ons tweede kindje, inmiddels is hij alweer bijna een jaar bij ons en mag ik dus trotse mama zijn van onze zoontjes Samuel en Boaz.

 

Mijn camera is mijn grote vriend en samen leggen we met alle liefde jullie liefdevolle en pure herinneringen vast. Ik raak geïnspireerd door daglicht, het warme avondzonnetje, en spontane mensen. Als ik enthousiast ben dan kan ik echt niet stoppen met mooie plaatjes van jullie schieten hihi.

 

Ik geniet ervan als ik jullie mag vastleggen zoals jullie zijn. Jullie mogen lekker jullie zelf zijn en ik huppel stiekem om jullie heen om die mooie momentjes tussen jullie vast te leggen.

 

Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

 

Liefs Melanie 

Marilynfotografie -026.jpg
567A1021-22.jpg

Foto`s door Melissa Klaassen Fotografie

Wat anderen over mij zeggen

Wij hebben een tijdje geleden een fotoshoot gedaan bij Melanie. Doordat zij zeer gedreven is in haar vak, zorgt dit, naast haar enthousiasme voor unieke en mooie momenten die zij vastlegt met de lens. Daardoor hebben we hele mooie foto's mogen ontvangen, waar we nu nog steeds van na kunnen genieten. Melanie, bedankt voor de mooie foto's en veel succes in jouw toekomst.

- Niek & Alida -

Een fotoshoot bij Melanie geeft je het gevoel alsof je haar al jaren kent. Ze komt rustig over, wat het ontspannen maakt. Ze stelt je op je gemak, ze weet de mooiste plaatjes te schieten op het juiste moment. 
Een spontane en gezellige fotograaf! 
We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat!

- Jonathan & Arinda - 

Wat een passie maak jij van je werk! Wij vonden de loveshoot geweldig! Prachtige locatie, heerlijk weer en een gezellige fotograaf, wat zorgt voor een super eindresultaat. We konden helemaal onszelf zijn wat heeft gezorgd voor pure foto's. We zijn enorm blij met de foto's en hebben er al erg veel complimenten op gekregen. Nogmaals super bedankt!

- Jan Peter & Willemijn -

Melanie, wat ben jij een onwijs topfotograaf zeg!

Je hebt ons helemaal erop gezet hoe wij zijn, zo puur. Ik bewonder echt jouw talent, de kleinste dingetjes merk jij op en dat is zo knap. Jij bent echt een aanrader voor iedereen!

Echt super bedankt voor deze geweldig leuke fotoshoot, wij vonden het ook echt gezellig met jou. Cor en ik worden er gewoon helemaal blij van als wij de foto’s zien haha. Echt nogmaals super super bedankt!

 

Cor & Gerlinda